Medlemskampanje på topputgaven av Nissan Leaf

Du sparer kr. 8.000 i forhold til ordinær kampanje. Samtidig støtter du Haugesund Turistforening med kr. 10.000,- ved kjøp av ny Nissan Leaf.

Dette gjelder Tekna utgaven som er den modellen med høyest utstyrsnivå. Vi har biler for rask levering.

Kampanje

Nissan Leaf 40 kWt Tekna

Inkludert vinterhjul kr.

283.700,-*

Nissan Leaf 62 kWt Tekna

Inkludert vinterhjul kr.

328.600,-*

Nissan LEAF er utstyrt med de beste intelligente kjøreteknologiene, inkludert e-pedal og ProPILOT, og sørger for en herlig dynamisk kjøreopplevelse. Helelektriske Nissan LEAF er den perfekte representasjonen av Nissan Intelligent Mobility.

Med en rekkevidde på opptil 385 km, enda raskere og enklere lading enn noen gang før, samt innovative verktøy som er designet for å gi deg flere kilometer og mer batteriytelse, finnes det ikke et mer perfekt tidspunkt for å kjøre elektrisk. Dessuten, når du kjører 100 % elektrisk starter moroa i det øyeblikket du trykker på gasspedalen og føler det øyeblikkelige, jevne og fulle akselerasjonsmomentet du kun får med elbiler. Det er den kjøregleden Nissan leverer.

Nissan skal være karbonnøytral innen 2050 

Og innen 2030 vil 100 % av alle biler som selges i Nissans viktigste markeder bli elektrifisert. 

Nissan Motor Co., Ltd har satt seg som mål å bli karbonnøytralt i hele selskapets virksomhet samt livssyklusen til alle produkter innen 2050. Som en del av dette arbeidet vil alle nye modeller fra Nissan som tilbys i viktige markeder allerede tidlig på 2030-tallet, bli elektrifisert. 

For å oppnå målet om å være karbonnøytral innen 2050, vil Nissan fortsette å utvikle elektrifisering og produksjonsteknologi innen følgende strategiske områder: 

• Batteriutvikling, solid state (faststoff batterier) og tilhørende teknologi for å utvikle kostnadseffektive og mer effektive elektriske biler. 

• Videreutvikling av Nissans elektrifiserte e-POWER-drivlinjer for å oppnå større energieffektivitet. 

• Utvikling av et batterisystem for, på stedet, å støtte elektrisitetsproduksjon og gi bygninger fornybar energi. Nissan forventer å utvide samarbeidet med energisektoren og være med på å redusere strømintensiteten i strømnettene. 

• Fornyelse av produksjonsprosessen for å øke produktiviteten i kjøretøymontering med Nissan Intelligent Factory-initiativ. Selskapet vil også strebe etter økt energi og materialeffektivitet for å fremme langsiktighet og karbonnøytralitet. 

«Vi er fast bestemt på å være en del av å skape et karbon-nøytralt samfunn og akselerere den globale innsatsen for å bekjempe klimaendringene. Vi vil fortsette å utvide vår utvikling innen elektrifiserte kjøretøyer rundt om i verden, noe som er en stor del av Nissans mål om å bli Vi kjører. innovasjon som beriker menneskers liv, og vi strever for en bærekraftig fremtid for alle, sier Nissans administrerende direktør Makoto Uchida. 

Nissans mål er basert på det tiår lange programmet for å redusere utslipp og gi teknologi til elektrifiserte kjøretøy som er til fordel for mennesker, miljø og samfunn. Selskapets innsats for å elektrifisere og redusere utslipp støtter målene i FNs Paris-avtale om klimaendringer og global fremgang mot karbonneutralitet innen 2050. 

Nissans ambisjon utvides også til tidligere initiativer innenfor rammen av Nissan Green-programmet, og selskapets pågående arbeid for å minimere karbonavtrykket for våre produkter og virksomheter. Nissan introduserte verdens første masseproduserte elbil, d Nissan LEAF tilbake i 2010, og har så langt solgt mer enn 500 000 eksemplarer av denne. Nissan fortsetter å jobbe sammen med bransjeforeninger og myndigheter for å utvikle infrastruktur samt øke offentlig bevissthet om fordelene med elektriske biler. 

Med 100 % av de helt nye elektrifiserte bilene i de viktigste markedene i Japan, Kina, USA og Europa, innen begynnelsen av 2030, vil Nissan også være blant de ledende bilprodusentene når det gjelder å introdusere elektrisk kjøretøysteknologi. 

Nissan mener at bilindustrien, gjennom innovasjon og samarbeid med myndigheter og partnere over hele verden, vil være en pådriver for å redusere globale miljø- og klimapåvirkninger. I kombinasjon med utvidelse av fornybar energi og ladeinfrastruktur, kan elektrifiserte kjøretøy og bærekraftige aktiviteter bidra til å akselerere en karbonneutral fremtid. 

1) «Livssyklus» inkluderer utvinning av råvarer, produksjon, bruk og resirkulering eller gjenbruk av utrangerte kjøretøy. 

Ta kontakt med oss

Ja, jeg er medlem i Haugesund Turistforening

11 + 9 =

Finansiering: Flytende rente p.t.2,5% og vil reguleres dersom Brage Finans gjennomfører renteregulering.

*Krav til dokumentasjon om gyldig medlemskap.