HELT NYE NISSAN X-TRAIL MED E-POWER

Familiecrossover med elektrisk kjøreopplevelse

e-POWER. En unik elektrisk kjøreopplevelse – uten lading

Nissan e-POWER er en unik elektrisk teknologi som består av en drivstoffeffektiv bensinmotor som lader et batteri. Resultatet er en responsiv og stillegående kjøreopplevelse uten behov for å lade bilen. Leveres også i en e-4ORCE AWD-utgave som gir deg enda mer kraft og stabile kjøreegenskaper. Begge teknologiene gir deg en unik kjøreopplevelse, lik en elbil. Nissan X-Trail med sine unike teknologier leverer langt mer enn det man forventer av tradisjonelle hybrider.

Reis i stil med helt nye Nissan X-TRAIL

Lekeplasser må ikke ha grenser. Helt nye Nissan X-TRAIL gir deg en unik og stilig kjøreopplevelse. Med sine elegante LED-frontlys, imponerende luftinntak foran og firkantede panserdesign, er selv en tur til butikken fylt med spenning.

Nye Nissan X-Trail har forbedret aerodynamikk og den umiskjennelige V-motion-grillen som utgjør de velkjente kjennetegnene til Nissans spennende design-DNA. Denne delelektriske familiecrossoveren nekter å forsvinne inn i bakgrunnen.

Tre inn i en romslig og praktisk verden av kvalitet og komfort. Plasser barna i SUV-en og si farvel til krangling om hvem som får de beste plassene – for denne delelektriske fem/syv-seteren har plass til alle. I nye Nissan X-Trail kan det å bane vei være familievennlig.

Bilens kupé er bygget for og rundt deg, fra ergonomiske seter designet for komfort på lange turer til et modulært bagasjerom. Dine behov kommer først.

Følg instruksjonene på den 12,3 tommer store, heldigitale førerskjermen og den 12,3 tommer store NissanConnect-skjermen, samt få meldinger på det 10,8 tommer store head-up-displayet.

Nissan X-Trail har et stort bagasjerom og smarte løsninger som hjelper deg med å stable bagasje på en enklere og smartere måte. Bagasjebrettene kan settes sammen i opptil 16 konfigurasjoner som gjør bagasjerommet enda mer praktisk.

Det er enkelt å være en trygg og våken sjåfør i din Nissan X-Trail. Tilgjengelige sikkerhetssystemer oppdager, varsler og reagerer på kjøresituasjonen rundt deg. Med Nissan ProPILOT Assist teknologi i bilen, passer din Nissan på deg i enhver sving – enten du kjører på motorveien eller i byen.

Du og familien din er i trygge hender med ProPILOT Assist . Nye Nissan X-Trail er utstyrt med avanserte ProPILOT Assist med Navi-Link og sikkerhetsteknologier som er designet for å hjelpe deg med å holde deg midt i filen i en forhåndsinnstilt avstand til kjøretøyet foran. ProPILOT Assist bruker innebygde TomTom®-kart for å forutse svinger, veikryss, avkjøringer og mer.

Biler kan komme fra hvor som helst, motorveien svinger og din X-Trail svinger, samtidig som bilen leser veimerkingene for å sikre at du holder deg trygt i filen din. Med ProPILOT Assist teknologi om bord sørger din Nissan X-Trail for at du holder deg i filen.

Med nye Nissan X-Trail er alt klart for familieturen. Send reiseruten til Nissan X-Trail selv om du ikke er i bilen. Koble til mobilen for å begynne å bruke appene dine ved hjelp av Apple CarPlay® og Android Auto™.  Og oppdag intuitiv navigasjon, underholdning og mer på den høyoppløselige 12,3″ store berøringsskjermen.

NissanConnect Services-appen gir deg tilgang til Nissan X-Trails praktiske og bekvemmelige funksjoner, selv når du ikke er i bilen. Se bilens låste status og mer.

Hold deg oppdatert med innebygget Wi-Fi som kan håndtere flere enheter, pluss USB-A og USB-C porter foran og bak. Nissan X-Trail gjør det også enklere å unngå rot med trådløs Apple CarPlay, mens trådløs lading er perfekt for din kompatible mobil. Android Auto er også tilgjengelig, men må kobles til med kabel. 

Med Google eller Amazon Alexa Assistant eller en mobilapp kan du enkelt stille inn og kontrollere funksjonene til bilen. Tilgjengelige funksjoner inkluderer blant annet å sjekke om bilen er låst, blinke med frontlysene, m.m.

Internettilkoblingen i bilen fungerer som en Wi-Fi-sone. Dermed kan du koble opptil syv separate Wi-Fi-aktiverte bærbare datamaskiner, bærbare spilleenheter, mobiler og nettbrett i og rundt Nissan X-Trail.

Finn enkelt frem med forbedrede kart og trafikkinformasjon i sanntid som hjelper deg å unngå kø, hvis mulig. Veibeskrivelsene kan vises på den 12,3″ store HD NissanConnect-skjermen, de digitale målerne eller i frontrutevisningen. 

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring