HELT NYE NISSAN TOWNSTAR ELECTRIC

KAMPANJE

Kr 0 i innskudd

Kr. 4 900 pr mnd (eks mva)

Leasing 5 år/75 000 km

Inkludert: Vinterhjul, Hengerfeste (1 500 kg), 300 km rekkevidde

Finn din perfekte match

Nye Nissan Townstar er som en perfekt skreddersydd uniform og lar deg personliggjøre selv de små detaljene – fra utformingen av bakdørene til sitteplassene.

Kan også leveres med bensinmotor.

Fremtiden er elektrisk

Med driftskostnader som tilsvarer en brøkdel av en dieselbil, oppnår virksomheten din økonomiske fordeler med nye Nissan Townstar Electric. Varebilens imponerende rekkevidde på opptil 300 km ved blandet kjøring håndterer selv de lengste dagene, mens den utslippsfrie drivlinjen gir deg tilgang til alle områdene i byen.

Verdenen din lett tilgjengelig

I nye Nissan Townstar har du alt du trenger innen rekkevidde. Med smarte oppbevaringsmuligheter, sømløs tilkobling og ergonomisk design, kan du fokusere på selve turen.

Drevet av fremtidsrettet tenkning

Oppdag pålitelig ytelse og imponerende økonomi. Nye Nissan Townstars elektriske drivlinje gir deg utslippsfri kjøring

Få mer informasjon eller bestill prøvekjøring

Bildene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en spesifikk modell, type eller et tilbud. Det kan hende at funksjonene som vises ikke er tilgjengelige, eller de kan være begrenset til utvalgte typer.

Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EU-bestemmelser og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene.

Tekniske data kan endres ved endelig typegodkjenning.

*Visning av førproduksjonsmodell. Faktisk produksjonsmodell kan variere.

**ProPilot er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPilot er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er sjåførens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt og kunne ta kontroll over bilen til enhver tid. Klikk her for betingelser og vilkår som gjelder for teknologiene fra Nissan.

***Amazon, Alexa og alle relaterte merker er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller disses tilknyttede selskaper. Norsk språk er ikke tilgjengelig pt.

Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi.