HELT NYE NISSAN PRIMASTAR

Pris fra kr. 409.300,- eks. mva

Velg det som passer

Passasjerer eller last? Varebil eller plattformbil? Oppdag en rekke nye utgaver av Nissan Primastar som er designet for å tilfredsstille behovene til virksomheten din.

Dimensjoner som passer – med to høyder, to lengder og tre skyvedører som passer akkurat dine behov.

Lite drivstoff, kraft i massevis

Med en effekt på 110 til 170 hk leverer nye Nissan Primastar pålitelig ytelse, samt imponerende effektivitet og reduserte utslipp. Takket være den avanserte turboladeren med variabel geometri.

Inspirert tenkning, smartere lasting

Nye Nissan Primastar har tilkoblet teknologi som lar deg holde kontakt og smarte funksjoner for enkel lasting, for en mer produktiv hverdag.

God plass for lengre turer

Nye Nissan Primastar Combi er smart, romslig og komfortabel, og vil imponere passasjerene dine på vei til flyplassen, kampen, turer i byen eller på motorveien.

Få mer informasjon eller bestill prøvekjøring

Bildene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en spesifikk modell, type eller et tilbud. Det kan hende at funksjonene som vises ikke er tilgjengelige, eller de kan være begrenset til utvalgte typer.

Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EU-bestemmelser og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene.

Tekniske data kan endres ved endelig typegodkjenning.

*Visning av førproduksjonsmodell. Faktisk produksjonsmodell kan variere.

**ProPilot er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPilot er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er sjåførens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt og kunne ta kontroll over bilen til enhver tid. Klikk her for betingelser og vilkår som gjelder for teknologiene fra Nissan.

***Amazon, Alexa og alle relaterte merker er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller disses tilknyttede selskaper. Norsk språk er ikke tilgjengelig pt.

Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi.