HELT NYE NISSAN INTERSTAR

Pris fra kr. 469.000,- eks. mva

Velg størrelse

Hver virksomhet har sine egne spesifikke behov. Nissan Interstar har derfor et stort utvalg av akselavstander, nyttelast og karosseristørrelser slik at du finner det som passer deg perfekt.

Skreddersydd for oppgaven

Nye Nissan Interstar har et av de bredeste målene i sin klasse og byr på flere ombyggingsmuligheter for å dekke behovene til virksomheten din. Velg mellom ferdige Nissan-ombygginger eller flere skreddersydde ombygginger fra en av Nissans sertifiserte karosseribyggere.

Et kontor på veien

I tillegg til et stort, allsidig lasteområde, har nye Nissan Interstar en romslig, praktisk og tilkoblet kupé som blir kontoret ditt når du er underveis. Så du kan holde oversikten over hele virksomheten din uansett hvor du drar.

Din kraftfulle partner

Kraftigere og mer effektiv. Nye Nissan Interstar er tilgjengelig med et utvalg av dCi-motorer som produserer mellom 150 hk og 180 hk for trygghet i enhver kjøresituasjon. Alle motorer er i samsvar med de nyeste utslippsstandardene (EURO 6D-Full eller EUROVIe).

Få mer informasjon eller bestill prøvekjøring

Bildene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en spesifikk modell, type eller et tilbud. Det kan hende at funksjonene som vises ikke er tilgjengelige, eller de kan være begrenset til utvalgte typer.

Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EU-bestemmelser og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene.

Tekniske data kan endres ved endelig typegodkjenning.

*Visning av førproduksjonsmodell. Faktisk produksjonsmodell kan variere.

**ProPilot er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPilot er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er sjåførens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt og kunne ta kontroll over bilen til enhver tid. Klikk her for betingelser og vilkår som gjelder for teknologiene fra Nissan.

***Amazon, Alexa og alle relaterte merker er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller disses tilknyttede selskaper. Norsk språk er ikke tilgjengelig pt.

Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi.