BYD SEAL U

NY ELEKTRISK FAMILIE-SUV FRA 399.900,-

Gjør deg klar for BYD Seal U! En romslig, praktisk og effektiv familie-SUV med mye utstyr og opptil 500 km rekkevidde. Introduksjonspris fra kr. 399.900.

BYD Seal U er en elektrisk familie-SUV med romslig plass, praktiske løsninger og høyt utstyrsnivå som standard.

Med 500 km rekkevidde (WLTP  kombinert) og fem stjerner i Euro NCAP, er BYD Seal U en ideell bil for norske familier som ønsker en pålitelig og moderne elbil.

BYD Seal U kommer med batterikapasitet på 87 kWh og kan trekke 1.300 kg. hengervekt.

Inspirert av havet

Seal U er utformet med BYD sitt ‘Ocean Aesthetics’ designspråk, og kommer med en tiltalende X-formet front og unike U-formede frontlykter – inspirert av havet.

Rekkevidde

Opptil 500 km (WLTP)

Bagasjerom

552 liter

Høy

kvalitetsfølelse

Elegant bakdel

BYD Seal U har en elegant og høyreist bakdel, som bidrar til god bagasjeplass. De doble U-formede lyktene sender ut sterkt lys for bedre sikt og tryggere kjøring.

1.300 kg hengervekt

BYD Seal U kan trekke opptil 1.300 kg hengervekt og tar opptil 75 kg last på taket.

Robust og romslig

Sett fra siden er BYD Seal U en klassisk SUV. Høyden gir god sikt for føreren, en komfortabel innstigning – og den er også med på å gi BYD SEAL U en særegen og fremtredende holdning på veien.

Stilrent og praktisk interiør

Innvendig byr BYD Seal U på førsteklasses kvalitet, robuste materialer og stilrent design, skapt med tanke på praktisk bruk for familien. Det stilige sorte interiøret er nøye utformet for å gi en moderne og funksjonell atmosfære, der hvert element er gjennomtenkt.

Roterbar touchskjerm

BYD Seal U er utstyrt med 15,6 tommers roterbar skjerm. Her får man adgang til å styre alle bilens kontrollfunksjoner, og inneholder 4G-tilkobling, Spotify-integrasjon, og støtte for Android Auto eller Apple CarPlay.

Stor bagasjeplass

Baksetene kan nedfelles (60:40), noe som gjør det enkelt å øke lastevolumet fra 552 liter til 1440 liter. Med andre ord – man har romslig med bagasjeplass.

Romslige bakseter

Med flatt gulv gir den rikelig med benplass bak.

Gjennomtenkte detaljer

Det er ikke spart på gjennomtenkte detaljer i BYD Seal U. Den krystallformede girspaken er inspirert av livet på havet.

Batteri og lading

BYD Seal U kan lade opptil 140 kW på hurtiglading, som gir en ladetid fra 30-80% på bare 28 minutter. Den støtter 3-fas-lading med opptil 11 kW ladeeffekt på AC-lading.

Batterikapasitet

87 kWh

3-fas

11 kW AC-lading

Ladetid 30-80%

28 minutter

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring