BYD SEAL 4×4

DYNAMISK, SPORTY OG 100% ELEKTRISK

Endelig er BYD Seal 4×4 i Norge. En sporty, eksklusiv og effektiv sedan med firehjulstrekk som standard. Sett deg inn og opplev en rå kjøreopplevelse. Introduksjonspris fra kr. 469.900,-.

Design inspirert av havet

BYD Seal 4×4 har et kraftfullt og naturinspirert uttrykk etter designkonseptet «Ocean aesthetics». Kombinasjonen av sporty og elegant illustreres med en lav front, en dynamisk midje og aerodynamisk form.

Vinner av iF Design Award

Designet er premiert som vinner av den anerkjente prisen «iF Design Award»

Lysere enn noensinne

Frontlyktene lyser opp veien med doble U-formede lysklynger som gir ekstra effekt. Baklysene buer seg rundt hele bakdelen på bilen.

Aerodynamisk design

Den lave og strømlinjeformede kroppen demonstrerer kraft og smidighet med en lav luftmotstandskoeffisient på bare 0,219 Cd.

Sporty og kraftfull

Sett deg inn og kjenn på ekte kraft! Med 522 hestekrefter akselererer BYD Seal 4×4 fra 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder. Blade-batteriet gir en rekkevidde på 520 km (WLTP kombinert). Dermed kan du bruke mindre tid på lading og mer tid bak rattet.

Power

522 hk

0-100 km/t

3,8 sek.

Rekkevidde WLTP

520 km

En kjøretur på første klasse

På innsiden er BYD Seal 4×4 et mesterverk av komfort, teknologi og design. Materialer av høy kvalitet, førsteklasses setedesign og gjennomtenkte detaljer gir en umiddelbar følelse av luksus. Interiøret kommer i elegant sort.

Roterbar berøringsskjerm

Midtkonsollen har en 15,6 tommers multimedia-berøringsskjerm med rotasjonsfunksjon for å gjøre kjøringen til en enklere og mer behagelig opplevelse.

Panorama soltak

Nyt utsynet med panorama soltak. Dette gir et naturlig lys i hele bilen din.

Sportsseter

De eksklusive sportssetene er designet for maksimal komfort under kjøreturen. De oppvarmede setene er elektrisk justerbare, og kommer i tillegg med ventileringsfunksjon.

Romslig bagasjerom

Bak i bilen finner du et 400 liter stort bagasjerom. Med nedfellbare bakseter, kan man utvide bagasjeplassen ytterligere.

Smart lagring

I tillegg til det 400 liter store bagasjerommet bak i bilen, kan BYD Seal også skryte på seg 53 liter lagringsplass i front av bilen.

Head-up display

Med Head-up display som standard, har du til enhver tid full oversikt over bilens fart.

Batterikapasitet

82,5 kWh

AC-lading

11 kWh (3-fas)

Ladetid 30-80%

26 minutter

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring