BYD DOLPHIN

INTRODUKSJONSPRIS KUN 299.900,-

Endelig er BYD Dolphin i Norge! Smidig, intelligent og romslig. Denne tøffe nyheten kombinerer det siste innen sikkerhetssystemer, teknologi og selvfølgelig det revolusjonerende Blade-batteriet.

En smidig, effektiv og 100% elektrisk 5-seter med moderne design og gode kjøreegenskaper.

Batteriet Blade gir en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert).

Med BYD Dolphin trenger du ikke velge – den imponerer både med sin rekkevidde og komfort, og er kåret til «Årets Bilkjøp i Europa 2024» av Autobest.

INTELLIGENTE SIKKERHETSSYSTEMER

Sikkerhet er en høy prioritet i BYD Dolphin, og bilen er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer for å beskytte både føreren og passasjerene. Med sin innovative teknologi og robuste design er BYD Dolphin tildelt 5 stjerner og full pott i Euro NCAP.

Den leveres blant annet med automatisk nødbremsing, kjørefeltassistent, blindsonesensor, 360º. kamera og bremsing for forbipasserende biler ved utkjøring av parkeringsplasser er bare noen av funksjonene BYD Dolphin har.

Strømlinjeformet design

Både på forenden og rundt bakvinduet er BYD Dolphin utstyrt med et mønster som kan minne om delfinens finner.

Skarp og utrykksfull

Med sine skarpe kanter og uttrykksfulle linjer på siden, står designet i stil med bilens kjøreegenskaper. Bevegelig, fleksibel og kraftig.

Bølgeformet LED-signatur

De karakteristiske baklyktene med en bølgeformet LED-signatur gir BYD Dolphin et tiltalende uttrykk bak.

ÅRETS BILKJØP I EUROPA 2024

BYD Dolphin er kåret til Årets bilkjøp i Europa 2024 av Autobest.

Autobest-juryen konkluderte med at «BYD Dolphin er uslåelig når det kommer til kombinasjonen av pris, kvalitet og rekkevidde.»

BYD Dolphin ble spesielt anerkjent for sin romslige innvendige plass, høye sikkerhetsstandarder og avanserte teknologi.

Interiør

Velkommen på innsiden av BYD Dolphin. Ikke la deg lure av den «kompakte» størrelsen – denne nyheten er romsligere enn du tror. Den futuristiske midtkonsollen skaper et moderne og dynamisk miljø, med lekre detaljer som setter prikken over i-en.

Tre

Isofix-fester

Apple

CarPlay

Android

Auto

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring