BYD Atto3

En elektrisk, kompakt og effektiv SUV med høy kvalitetsfølelse og et moderne utrykk.

Dette er den aller første el-bilen bygget på BYD sin helt nye plattform e-Platform 3.0, som er spesialdesignet for høy-ytelses elektriske kjøretøy.

Vær klar til å la deg imponere. Den 60 kW store batteripakken gir akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder.

KAMPANJE

Kr. 389.900,-

Inkl. vinterhjul og metallic lakk. Begrenset antall.

INTERIØR

BYD Atto3 har et sporty og lekkert design, med fantastisk komfort i alle ledd. Setene kommer i vegansk skinn, med 6-veisjusterbart førersete og 4-veisjusterbart passasjersete.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

 

0-100 km/t: 7,3 sek.

Batteripakke: 60kWh

Rekkevidde (WLTP): 420-565 km

Panorama soltak
Et stort panorama soltak gir naturlig lys i hele bilen.

Romslig bagasjerom
Fyll opp med bagasje. Det 440 liter store bagasjerommet gir rom for all bagasje du trenger til turen.

Atmosfærelys
Atmosfærelysene i bilen endrer farge ved bevegelse.

Trådløs mobillading
I midtkonsollen finner du en ladepute med trådløs mobillading, så mobilen er oppladet til en hver tid.

BATTERI OG LADING
Batteriet har en batterikapasitet på 60 kWh, og tar 11 kW på AC-lading, og 80 kW på DC-lading. BYD Atto3 kan lades på DC-lading fra 30-80% på kun 29 minutter.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Atto3 leveres med har oppgitt rekkevidde fra 420-565 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed egner den seg godt enten du bor i by eller bygd.

 *Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus.

SIKKERHET
BYD Atto3 tar sikkerheten til deg og dine nærmeste på alvor, og kommer med en lang liste sikkerhetsfunksjoner som gjør din reise bekymringsfri. Bilen inneholder 7 airbager og tre ISOFIX-punkter.

Bilen leveres også med mange aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, 360-graders kamera, frontkollisjonsvarsling, parkeringssensor foran og bak og skiltgjenkjenning.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring