HELT NYE NISSAN QASHQAI

Elektrifisert med mild hybrid system

Nok en gang ligner den ikke på noe annet

Helt nye Nissan Qashqai har alltid vært ledende på design, og den nye utgaven gir et helt nytt bilde av en SUV med kraftige proporsjoner, brilliant LED-belysning og store 20″ lettmetallfelger. Dessuten vil du med flere farger enn noen annen crossover garantert synes i mengden.

Til og med dens anvendelighet er forførende

Du kan kanskje «flyte» over Nappa-skinnet (1) eller et masserende fører- og passasjersete. La deg fascinere av en redigerbar digital skjerm og avansert tilkobling (5). Og når du ser hvor romslig interiøret er – kan du kanskje synes det er uimotståelig.

QASHQAI PREMIERE EDITION

Premiere Edition består av «cutting edge» design, forbedret samspill mellom glasstak og takrails, og har alt av avanserte teknologier for å avhjelpe fører, inkludert ProPILOT med Navi-Link (1), trådløs Apple CarPlay og en effektiv, responsvillig mild hybrid drivlinje (2).

Qashqai Premiere Edition er full av avanserte teknologier for å beskytte deg under kjøring. Euro NCAP 5-stjerner i kollisjonssikkerhet etter de strenge 2020 kravene, holder deg trygg når du kjører.

PROPILOT MED NAVI-LINK
Lar deg finne din programmerte adresse mye lettere, og hjelper deg å holde bilen sentrert i kjørefilen.

10,8″ HEAD-UP DISPLAY PÅ FRONTRUTEN
Se hva du vl uten å ta øynene vekk fra veien. Du kan også tilpasse Qashqai´s head-up display til å vise hastighet, trafikkskilt, nabvigasjon, infotainment og mer.

12,3″ FULL TFT SKJERM
Qashqai med sin 12,3″ endringsbare skjerm gir deg mange mulige valg og kombinasjoner slik at du ikke mister den. Og du kan ha bekgrunner inspirert av Japansk Kiriko glass, så blir det stylistisk også!

ADAPATIV FJERNLYSASSISTENT
Deler opp fjernlyset i 12 individuelt kontrollerte segmenter, maksimaliserer belysningen av veien foran deg og unngår møtende biler blir blendet av ditt fjernlys.

Premiere Edition sine lettmetallfelger har en brilliant Diamond cut finish og et design som gjør deg stum av beundring. 18″ felgstørrelse reduserer vekt og forbedrer forbruket.

Et elektrisk glasstak lar deg nyte solen, stjernene, eller bare følelsen av en herlig vind. Med standard takrails er det enkelt å få med seg sykler, ski eller annet fritidsutstyr.

Kos deg i de ergonomisk designede setene med optimalisert korsryggstøtte. Legg til et bagasjerom som sluker det meste og alt blir klart: du kan reise komfortabelt hvor som helst med din Nissan Qashqai. 

Smarte krefter for en verden i endring

Opplev kjørespenning som aldri før med to nye drivlinjer. Qashqais nye milde hybrid-drivlinje forbedrer effektiviteten. Qashqai med fremtidig e-POWER-drivlinje (6) kombinerer elektrisk bilteknologi med bekvemmeligheten og kjennskapen til en bensinmotor for å gi øyeblikkelig akselerasjon, uovertruffen mykhet og en hviskende stille kjøretur som i en elbil.

Stemmekontrollert personlig assistent

Amazon Alexa og Google Assistant enheter lar deg samhandle med bilen hjemmefra.

Smart varsling

Få varsler når bilen forlater et geografisk område, overstiger en bestemt hastighet med mer.

Fjernkontrolltjenester

Bruk NissanConnect Services-appen (4) til å fjernlåse eller låse opp dørene, blinke med lysene eller tute med hornet.

Forbedrede kart og sanntidstrafikk

Helt nye Nissan Qashqai lar deg planlegge ruten din med kart fra TomTom, og oppdateres kontinuerlig for å holde deg borte fra køen. (5)

Eksteriørstyling Elegance-pakke

Skap en distinkt look med smakfulle snev av krom.

Tauepakke

Gjør familieeventyret enda bedre. Ta med deg en ATV, campingvogn eller båt i tillegg.

Beskyttelsespakke

Nyt økt komfort samtidig som du beskytter interiøret i din helt nye Nissan Qashqai.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

[1] Seter i delskinn/del-PVC

[2] ProPilot er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

[3] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[4] For å bruke NissanConnect Services må du ha en NissanConnect-brukerkonto og må registrere deg og logge deg inn på NissanConnect med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen NissanConnect, må du ha en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet.

[5] Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).

[6] e-POWER blir tilgjengelig våren 2022

[7] Kunder må ha en Amazon®/ Google™-konto for å bruke denne funksjonen

[8] Head-up-enheten er en praktisk funksjon som viser viktig informasjon i frontruten, slik at du har dem i synsfeltet samtidig som du kan holde full oppmerksomhet på veien.

[9] Apple CarPlay® is a feature provided by Apple Inc. and may be unavailable in certain environments. For reasons beyond Nissan’s control, Apple CarPlay® may be unavailable in your country or may lack certain features. Nissan disclaims responsibility for the unavailability or lack of certain features of Apple CarPlay® in your vehicle.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud.