Nissan Qashqai og Leaf

Nye Qashqai: Den ultimate crossoveren – elektrifisert med mild hybrid system

Helt nye

Nissan Qashqai

Qashqai Acenta 158 hk Xtronic Automatgir. Inkludert vinterhjul:

341.400,-

  • Oppgradert kjørekomfort
  • Smartere teknologier
  • Premium design og finish

Helt nye Qashqai bringer en ny æra til SUV-segmentet med stilige, kraftfulle linjer som skiller seg ut fra mengden. Et aerodynamisk eksteriør sørger for mindre luftmotstand, gir bedre drivstoffeffektivitet, og bilens kompakte proporsjoner med bruk av materialer som reduserer CO2-avtrykket understreker det hele.

Nissan Leaf

Nissan Leaf – den teknisk avanserte elbilen.

Kampanje

Nissan Leaf

Inkludert vinterhjul fra kr.

224.900,-

  • Nissan Propilot
  • LED frontlys
  • God bagasjeplass

Nissan LEAF er utstyrt med de beste intelligente kjøreteknologiene, inkludert e-pedal og ProPILOT, og sørger for en herlig dynamisk kjøreopplevelse. Helelektriske Nissan LEAF er den perfekte representasjonen av Nissan Intelligent Mobility.

Med en rekkevidde på opptil 385 km, enda raskere og enklere lading enn noen gang før, samt innovative verktøy som er designet for å gi deg flere kilometer og mer batteriytelse, finnes det ikke et mer perfekt tidspunkt for å kjøre elektrisk. Dessuten, når du kjører 100 % elektrisk starter moroa i det øyeblikket du trykker på gasspedalen og føler det øyeblikkelige, jevne og fulle akselerasjonsmomentet du kun får med elbiler. Det er den kjøregleden Nissan leverer.

Interessert i å prøvekjøre en av modellene?

Modell:

4 + 12 =