NISSAN QASHQAI

TEKNOLOGI I BEVEGELSE

Pris fra kr. 306.900,- levert Haugesund

NISSAN QASHQAI – BYKJØRING OG TEKNOLOGI

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

CRUISEKONTROLL: BILTEKNOLOGI SOM HOLDER DEG PÅ VEIEN

Hver kjøretur føles mer trygg, tilkoblet og spennende med Nissan Intelligent Mobility – teknologier som har oversikt over veien og kan ta kontroll for å unngå ulykker. Nissan parkeringsassistent kan til og med parkere din Nissan QASHQAI for deg. Og med Nissan ProPILOT blir fremtiden enda mer intelligent, med førerassistanseteknologier som gjør det mindre stressende å kjøre på motorveien.

LEKKER, URBAN STIL BÅDE INNE OG UTE

NYT UTSEENDET LIKE MYE SOM TEKNIKKEN

Med sin særegne v-formede frontgrill og dynamiske, boomerang-inspirerte frontlykter og baklys, fanger Nissan QASHQAI oppmerksomheten din fra første blikk. På innsiden føles det like godt som det ser ut, med kvalitetsmaterialer og designdetaljer som er skapt for å imponere.

FLEKSIBEL, TILPASNINGSDYKTIG, INTUITIV

KOBLET TIL SMARTTELEFONEN OG DITT DIGITALE LIV

Nissan QASHQAI byr på nyskapende bilteknologier som passer ditt digitale liv. For eksempel nye NissanConnect, med en 7″ flerberøringsskjerm og spennende nye funksjoner som 3D-kart, stemmeaktivering og smarttelefonintegrasjon, inkludert Apple CarPlay / Android Auto.

TILPASNING TIL ALLE FORHOLD

INTUITIVT FIREHJULSTREKK

Takket være Nissan Intelligent Mobility kan Nissan QASHQAI tilpasse seg endrede forhold på et blunk. Enten det regner eller snør overfører det intelligente 4×4-systemet automatisk kraft til de hjulene som trenger det mest.

Det intelligente 4×4-systemet måler hjulspinn og fordeler umiddelbart dreiemomentet til bakhjulene med opptil 50 %.