EN FULLSTØRRELSES VAREBIL FOR ALLE BEHOV

NISSAN NV400

Fra kr. 338.400,- eks. mva levert Haugesund

STOR, MODIG OG STERK

EN BEDRE MÅTE Å JOBBE PÅ

Ser du etter en varebil som er stødig og pålitelig, med stort, praktisk lasterom, et romslig førerhus, og en effektiv og økonomisk motor? Møt Nissan NV400. Med en rekke utforminger og ombygginger klare til bruk og den velkjente kraften og kvaliteten fra Nissan, er den dristig stylede NV400 din ideelle forretningspartner.

FINN DIN PERFEKTE MATCH

Varebil, planbil, tipper, skapbil og mye mer – uansett jobb, finner du en Nissan NV400  som passer, fullt ombygd og klar til bruk. Med valg av akselavstand, lengde, høyde, nyttelast og motor, finner du din perfekte match.

PLASS TIL OVERS

Nissan NV400 kan romme opptil 17 m³ med cargo – det er opptil fem europaller – eller 19m³ med skapbilombygging. Et lavt gulv og store dører gjør det enkelt å laste last på opp til 4,4 m i lengde.

MINDRE NEDETID, MER TID PÅ VEIEN

NISSAN PÅLITELIGHET OG LAVE DRIFTSKOSTNADER

FÅ BEDRE OVERSIKT

Det brede speilet på passasjersidens solskjerm mer enn dobler synsvinkelen din på den andre siden av bilen. Dette fører til tryggere rygging – og reduserer blindsoner.

KJØR DIN VAREBIL KOMFORTABELT

En komfortabel kjøreposisjon er viktig når du tilbringer mye tid bak rattet. Du kan justere setet, korsryggstøtten og hodestøtten på NV400-setet, og som en bonus er det et sammenleggbart armlene på midten.

KONSTUERT FOR HARDT ARBEID

KOMFORTABEL OG ROMSLIG

Førerhuset til Nissan NV400 er smart, romslig og praktisk. Det er utmerket synlighet og er velisolert for støy. Det er rikelig med praktisk oppbevaring – og ergonomisk design gjør at alt er innen rekkevidde.