PARTNEREN FOR DINE BEHOV

NISSAN NV250

Fra kr. 218.400,- eks. mva levert Haugesund

FUNKSJONER OG TEKNOLOGI

Nissan NV250 leveres med mange praktiske og hensiktsmessige funksjoner som hjelper med å holde deg trygg, holde kontakten og holde kontroll over bilen.

NISSANS TEKNOLOGIER I BILEN

Teknologier som bakkestartassistent, cruisekontroll og ryggekamera sørger for trygghet når du kjører og parkerer i alle situasjoner. Enten du skal kjøre langt eller foreta en rask levering i små bygater, vil teknologiene til Nissan hjelpe deg på veien. Og med fem års garanti, er teknologien partneren din i det du gjør og en assistent som er klar til å hjelpe når du trenger det.

DIN ARBEIDSPLASS PÅ HJUL

Enten du reiser over hele landet eller rundt i byen sørger denne kompakte varebilen fra Nissan for at du har nok plass til å lagre materialer, maskiner, verktøy og mer. Med en komfortabel kupé, praktisk teknologi og sikkerhetsfunksjonene fra Nissan gjør den tøffe jobber til en lek.

MOTORER

Nissans utvalg av effektive motorer gjør at virksomheten din kan holde seg på veien uten å øke kostnadene. Og med fem års garanti som standard kan du være trygg på at både NV250 og virksomheten din blir godt ivaretatt. To effektive motorer gjør at NV250 matcher ditt behov for mobilitet og for å spare penger.

MÅL OG KAROSSERISTILER

Enten du velger L1- eller L2-utgaven sørger Nissan NV250 for plass, komfort og allsidighet. Varebilen Nissan NV250 er helt perfekt når det gjelder å få mest mulig ut av lasterommet, og har komfortable sitteplasser for opptil to passasjerer pluss sjåføren. Uansett hva du trenger, så finner du en karosseristil som passer.

RYGGEKAMERA

Det har aldri vært så enkelt å parkere varebilen som med ryggekameraet som vises på navigasjonsskjermen.

ANDROID AUTO-TILKOBLING

Synkroniser smarttelefonen med Android Auto* for å få tilgang til alle favorittappene dine på multiberøringsskjermen når du er underveis.

 *Tilgang til denne tjenesten avhenger av det lokale markedet.