NISSAN LEAF

DEN TEKNISK AVANSERTE ELBILEN

ikon for elbilratt

NISSAN PROPILOT

 

STOPP, KJØR OG HOLD DEG MIDT I FILEN MED INTELLIGENTE KJØRETEKNOLOGIER

ikon for elbilblad

UTSLIPPSFRI 

BÆREKRAFTIG KJØRING MED INNEBYGDE FORDELER

ikon for flerbruksskjerm

HOLD DEG OPPDATERT

NAVIGASJONSTJENESTE OG HELT NY SMARTTELEFONAPP

TO BATTERIER FOR FORSKJELLIGE BEHOV

TIL BYKJØRING

REKKEVIDDE PÅ OPPTIL 270 KM

Med batteriet på 40 kWt, som gir en rekkevidde på opptil 270 km etter hver lading, sørger Nissan LEAF for å bringe deg til skole og jobb hver dag.

Fra kr. 244.900,-

FOR EN LENGRE REISEVEI

REKKEVIDDE PÅ OPPTIL 385 KM

Takket være det nye batteriet på 62 kWt har de ulike modellene av Nissan LEAF e+ en rekkevidde på opptil 385 km – supert når du har en lengre reisevei.

Fra kr. 304.900,-

Nissan LEAF er utstyrt med de beste intelligente kjøreteknologiene, inkludert e-pedal og ProPILOT, og sørger for en herlig dynamisk kjøreopplevelse. Helelektriske Nissan LEAF er den perfekte representasjonen av Nissan Intelligent Mobility

KJØR HELE VEIEN

Med en rekkevidde på opptil 385 km, enda raskere og enklere lading enn noen gang før, samt innovative verktøy som er designet for å gi deg flere kilometer og mer batteriytelse, finnes det ikke et mer perfekt tidspunkt for å kjøre elektrisk. Dessuten, når du kjører EN 100 % elektrisk bil starter moroa i det øyeblikket du trykker på gasspedalen og føler det øyeblikkelige, jevne og fulle akselerasjonsmomentet du kun får med elbiler. Det er kjøregleden Nissan leverer[1].

ELEGANT STIL UTVENDIG

LIKE AVANSERT SOM DEN GIR INNTRYKK AV

Nissan LEAF er designet for å være banebrytende både innvendig og utvendig. Den aerodynamiske profilen og det lave tyngdepunktet betyr økonomi og ytelse, mens den særegne profilen gjør at bilen skiller seg ut.

NISSANS V-MOTION-GRILL

Nissans V-Motion-grill gjør at kjøretøyene våre skiller seg ut, i tillegg til at de sikrer en perfekt plassering for lysene slik at du får maksimal sikt og bedre utsyn fremover.

IKONISK FLYTENDE TAK

Nissans karakteristiske flytende tak er uttrykk for Nissan LEAFs arv, modernitet og fremtidsrettede holdning.

IMPONERENDE LED-FRONTLYS

Skarp, klar og supereffektiv. LED-lysene sikrer maksimal synlighet for tryggere kjøreturer når det er mørkt.

ELEGANT DIFFUSOR BAK

Den elegante diffusoren bak på bilen bidrar til å bedre ytelsen ved å øke nedadrettet vertikalkraft for å redusere aerodynamisk motstand.

AERODYNAMISK CHASSIS

Nissan LEAF har en aerodynamiske design som bidrar til redusert energiforbruk og maksimal rekkevidde.

KARAKTERISTISKE 17″ HJUL

Unike 17-tommers lettmetallfelger fremhever det dynamiske, karakteristiske utseendet til Nissan LEAF.

D-FORMET RATT

Det unike D-formede rattet gir Nissan LEAF et enda mer sporty utseende, samtidig som det gjør det enklere å sette seg inn i og komme seg ut av førersetet.

GIRVELGER

Nissan LEAF har en unik girvelger som er annerledes enn alle andre. Den er så futuristisk som du kan forvente av en bil som er i toppsjiktet innen bilkjøring.

DISKRET BLÅ DETALJER

De ikoniske blå detaljene til Nissan LEAF finnes flere steder i den nydesignede kupeen.

NYE MÅLEINSTRUMENTER

De nye måleinstrumentene er en perfekt kombinasjon av det digitale og analoge, og lar deg tilpasse informasjonen slik du ønsker.

1. Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EU-bestemmelser og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene. Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).