KUNDELØFTE

 

Den riktige servicen for å komme videre

Service med merverdi

Å ta service på din Nissan hos våre autoriserte forhandlere/verksteder gir deg en unik merverdi. Teamene våre vil gjøre sitt ytterste for å gi deg en smidig og tilfredsstillende opplevelse, samtidig som de sørger for at bilen din får den pleien den trenger.

Service med trygghet

Stol på Nissan Service for pålitelig og kompetent service. Våre servicefunksjoner og teamet vårt av dyktige teknikere er opptatt av å levere kvalitetsservice for bilen din. Du kan være sikker på at din Nissan er i kyndige hender.

Bærekraftig fremtid

Nissans globale miljøfilosofi og -prinsipper strekker seg lenger enn nåtiden. Nissan gjør sitt beste for samspillet mellom biler og natur, fra resirkulering av deler til å øke bruken av andrelivs elbil-batterier. Vi er fokusert på å redusere miljøpåvirkningen og ressursforbruket vårt, med målet om å bidra til en renere, tryggere og mer bærekraftig fremtid.

Mobilitetsløsninger

Nyt tryggheten mens bilen er på service hos ditt autoriserte Nissan-verksted. Vi foreslår gjerne en transportløsning for å holde deg mobil. (1)

Nissan Assistance-veihjelp

Nissan Assistance hjelper deg ved uforutsette hendelser på veien. Dekningen gjelder i hele garantiperioden, og du kan få ekstra dekning ved å utføre service på bilen hos våre autoriserte forhandlere og verksteder. Vi tilbyr deg gratis assistanse 24 timer i døgnet, 365 dager i året, ved havari eller ulykke – uansett alder på din Nissan. (2)

Nissan Spesialister

Nissans teknikere har fått opplæring i Nissan-prosedyrer og den nyeste teknologien for å diagnostisere og reparere bilen din. Kombinert med bruk av originale Nissan-deler kan du nyte full trygghet. (3)

Tilstandskontroll av bilen

Vi forplikter oss til å utføre en gratis tilstandskontroll hver gang du leverer inn din Nissan til planlagt vedlikehold eller reparasjon, slik at du får informasjon om bilens tilstand. I tillegg vil du motta et pristilbud før eventuelt arbeid utføres, slik at du vet hvor mye utbedringer vil koste. (4)

Redusere det miljømessige fotavtrykket

Nissan jobber for å oppnå karbonnøytralitet gjennom initiativer basert på nye teknologier, fornybare energikilder (batteri-økosystem) og gjenbrukbare emballasjematerialer.

Fornybare løsninger på produkter

Nissan har som mål å levere miljøvennlige løsninger uten at det går på bekostning av kvalitet og ytelse. Vår innsats involverer å utvide reproduksjon av deler (motor, girkasse, hjuloppheng og mer), elbil-batterier og bruken av resirkulerte tilbehør, som for eksempel velurmatter.

 

Ansvarsfraskrivelsen:

(1) Mobilitetsløsninger: Kunden har muligheten til å velge en mobilitetsløsning fra Nissan-verkstedet. Tilbudet kan omfatte en erstatningsbil under følgende betingelser:

Kunden må bestille vedlikehold/mekanisk reparasjon for sin Nissan og be om mobilitetsløsningen på forhånd.

Hjulskift er ikke inkludert i ordningen. Mobilitets-løftet omfatter ikke karosserireparasjoner. 

Selv om Nissan gjør sitt ytterste for å oppfylle kundens behov, kan Nissan likevel ikke garantere tilgjengeligheten av en erstatningsbil, eller at en erstatningsbil vil tilsvare kundens egen bilmodell. Nissan forbeholder seg retten til å tilby alternative mobilitetsløsninger. Erstatningsbilen er tilgjengelig for kunden samme dag som bilen bringes til verkstedet for service/reparasjon og må returneres innenfor åpningstidene samme dag. Drivstoff og bompenger belastes kunden. Priser, betingelser, forsikring, begrenset kjørelengde og bruk kan variere avhengig av forhandler.

Ta kontakt med din autoriserte Nissan-forhandler/-verksted for mer informasjon.

(2) Nissan Assistance-veihjelp: Ved et havari eller en ulykke vil Nissan Assistance-veihjelp stå klare til å hjelpe deg. Nissan Assistance gjelder i hele garantiperioden, og du kan få ekstra dekning ved å utføre service på bilen hos våre autoriserte forhandlere og verksteder. 

Hvis noe uventet skulle skje, ring Nissan først. Nissan vil gjøre sitt ytterste for å få bilen tilbake på veien så raskt og problemfritt som mulig. 24 timer i døgnet, 7 dager i uken (inkludert søndager og helligdager). 
Nissan Assistance-veihjelp forlenges med ett år* fra servicedato hver gang det utføres service i hht serviceprogrammet eller N360CARE, etter nybilgarantiens utløp.

Nissan Assistance-veihjelp er kostnadsfritt (eventuelle reparasjonskostnader er ikke inkludert). Les garantiheftet for mer informasjon. (Du finner en liste over land der Nissan Assistance er tilgjengelig i garantiheftet).

Ved å ringe telefon (+47) 66 98 39 27 og taste 1, kommer man til Nissan Assistance Veihjelp (døgnåpent) eller ved å taste 2, til Nissan Kundeservice (åpent mandag–fredag 9.00–17.00 unntatt alminnelige fridager).

Autoriserte Nissan-forhandlere og -verksteder kan kontaktes på egne numre.IVR (Interaktiv stemmerespons) brukes til å viderekoble samtaler.Telefonkø er ikke kostnadsfritt.Høy trafikk av innkommende samtaler kan føre til lengre ventetid.Nissan kan ikke påta seg ansvar for nettverksrelaterte problemer. Dedikert e-post og chat (hvis aktuelt) kan brukes hvis kontakt via telefon ikke oppnås.

*Unntatt utvalgte varebiler med 2 års serviceintervall.

(3) Nissan Spesialister: Det er viktig for Nissan å gi kundene best mulig service hver gang de besøker en autorisert Nissan-forhandler eller et autorisert verksted. Bestill neste servicetime hos nærmeste Nissan-verksted for service utført av våre spesialister.

(4) Tilstandskontroll av bilen: Gratis tilstandskontroll av bilen utføres når kunden bringer bilen til Nissan for planlagt vedlikehold eller N360CARE. Det er ikke nødvendig at kunden er til stede under tilstandskontroll av bilen. 

Hvis det i tilstandskontrollen av bilen oppdages at ytterligere arbeid er nødvendig, vil kunden motta et tilbud for godkjenning. Det vil ikke bli utført tilleggsarbeid uten kundens godkjenning av tilbudet.
Kunden vil få et skriftlig tilbud på alt arbeid på forhånd.