100% ELEKTRISKE

NISSAN E-NV200

DIN BÆREKRAFTIGE VAREBIL

Fra kr. 332.500,- eks. mva levert Haugesund

FRA ENKELTMANNSFORETAK TIL BILPARKANSVARLIG

VELG DET BESTE FOR BEDRIFTEN DIN

Nissan e-NV200 er det idéelle elektriske nyttekjøretøyet for enhver virksomhet, enten du er ansvarlig for en bilpark eller et enkeltmannsforetak. Og når du velger en helelektrisk løsning får du lave driftskostnader, høy effektivitet og topp ytelse med på kjøpet, i tillegg til god samvittighet for ditt miljøbevisste valg.

DEN ELEKTRISKE VAREBILEN MED STOR KAPASITET FOR LAST AV MANGE SLAG

Kapasitet møter allsidighet i 100 % elektriske Nissan e-NV200. Med den elektriske varebilen kan du velge 1 eller 2 skyvedører og en hvilken som helst kombinasjon av bak og sidevinduer – alt avhengig av hva som er best for virksomheten din. Uansett hva du velger, så sørger varebilenes lave lastehøyde på kun 52 cm fra bakken for enkel lasting og lossing.

Den elektriske varebilen Nissan e-NV200 er kompakt på utsiden og romslig innvendig, og designet for aktiviteter i byen. Bruk hver millimeter av varebilens 4,2 m3 lasterom til å transportere varer eller du kan velge den elektriske e-NV200 Evalia for å transportere passasjerer. Du vil uansett kunne levere fra deg gods og passasjerer på en problemfri, enkel og effektiv måte.

B-MODUS: FÅ MAKSIMALT UT AV REKKEVIDDEN TIL NISSAN E-NV200

Bruk B-modus for å få maksimalt ut av batterikapasiteten på 40 kWt og rekkevidden til e-NV200. Modusen gir en mer aggressiv regenerativ bremsing ved å lade batteriet uten at det går på bekostning av kjøreeffekten. 

ØKO-MODUS: SPAR ENERGI PÅ VEIEN

Bruk økomodus for å begrense motorytelsen og spar batterikapasiteten til elbilbatteriet på 40 kWt i din Nissan e-NV200. Små handlinger kan føre deg mye lenger.