NISSAN LEAF

DEN TEKNISK AVANSERTE ELBILEN

ikon for elbilratt

NISSAN PROPILOT

 

STOPP, KJØR OG HOLD DEG MIDT I FILEN MED INTELLIGENTE KJØRETEKNOLOGIER

ikon for elbilblad

UTSLIPPSFRI 

BÆREKRAFTIG KJØRING MED INNEBYGDE FORDELER

ikon for flerbruksskjerm

HOLD DEG OPPDATERT

NAVIGASJONSTJENESTE OG HELT NY SMARTTELEFONAPP

TO BATTERIER FOR FORSKJELLIGE BEHOV

TIL BYKJØRING

REKKEVIDDE PÅ OPPTIL 270 KM

Med batteriet på 40 kWt, som gir en rekkevidde på opptil 270 km etter hver lading, sørger Nissan LEAF for å bringe deg til skole og jobb hver dag.

FOR EN LENGRE REISEVEI

REKKEVIDDE PÅ OPPTIL 385 KM

Takket være det nye batteriet på 62 kWt har de ulike modellene av Nissan LEAF e+ en rekkevidde på opptil 385 km – supert når du har en lengre reisevei.

Nissan LEAF er utstyrt med de beste intelligente kjøreteknologiene, inkludert e-pedal og ProPILOT, og sørger for en herlig dynamisk kjøreopplevelse. Helelektriske Nissan LEAF er den perfekte representasjonen av Nissan Intelligent Mobility

KJØR HELE VEIEN

Med en rekkevidde på opptil 385 km, enda raskere og enklere lading enn noen gang før, samt innovative verktøy som er designet for å gi deg flere kilometer og mer batteriytelse, finnes det ikke et mer perfekt tidspunkt for å kjøre elektrisk. Dessuten, når du kjører EN 100 % elektrisk bil starter moroa i det øyeblikket du trykker på gasspedalen og føler det øyeblikkelige, jevne og fulle akselerasjonsmomentet du kun får med elbiler. Det er kjøregleden Nissan leverer[1].

ELEGANT STIL UTVENDIG

LIKE AVANSERT SOM DEN GIR INNTRYKK AV

Nissan LEAF er designet for å være banebrytende både innvendig og utvendig. Den aerodynamiske profilen og det lave tyngdepunktet betyr økonomi og ytelse, mens den særegne profilen gjør at bilen skiller seg ut.

NISSANS V-MOTION-GRILL

Nissans V-Motion-grill gjør at kjøretøyene våre skiller seg ut, i tillegg til at de sikrer en perfekt plassering for lysene slik at du får maksimal sikt og bedre utsyn fremover.

IKONISK FLYTENDE TAK

Nissans karakteristiske flytende tak er uttrykk for Nissan LEAFs arv, modernitet og fremtidsrettede holdning.

IMPONERENDE LED-FRONTLYS

Skarp, klar og supereffektiv. LED-lysene sikrer maksimal synlighet for tryggere kjøreturer når det er mørkt.

ELEGANT DIFFUSOR BAK

Den elegante diffusoren bak på bilen bidrar til å bedre ytelsen ved å øke nedadrettet vertikalkraft for å redusere aerodynamisk motstand.

AERODYNAMISK CHASSIS

Nissan LEAF har en aerodynamiske design som bidrar til redusert energiforbruk og maksimal rekkevidde.

KARAKTERISTISKE 17″ HJUL

Unike 17-tommers lettmetallfelger fremhever det dynamiske, karakteristiske utseendet til Nissan LEAF.

D-FORMET RATT

Det unike D-formede rattet gir Nissan LEAF et enda mer sporty utseende, samtidig som det gjør det enklere å sette seg inn i og komme seg ut av førersetet.

GIRVELGER

Nissan LEAF har en unik girvelger som er annerledes enn alle andre. Den er så futuristisk som du kan forvente av en bil som er i toppsjiktet innen bilkjøring.

DISKRET BLÅ DETALJER

De ikoniske blå detaljene til Nissan LEAF finnes flere steder i den nydesignede kupeen.

NYE MÅLEINSTRUMENTER

De nye måleinstrumentene er en perfekt kombinasjon av det digitale og analoge, og lar deg tilpasse informasjonen slik du ønsker.

Nissan Ariya

Den elektriske crossoveren er her

Pris fra kr. 430.000,-

Futuristisk design i horisonten

Nissan ARIYA er det praktfulle uttrykket for Nissans nye visjon. En enkelt horisontlinje erstatter uklare konturer. Tynne LED-frontlys lyser opp veien om dagen og natten. Prikken over i-en? En ny opplyst logo som viser veien fremover.*

Det er ikke en kupé – det er et oppholdsrom

Kom inn. Nissan ARIYA er forfriskende romslig, slik at du kan puste ut og slappe av. Vil du ha noen ekstra centimeter, er det bare å skyve midtkonsollen tilbake. Det flate gulvet gir en romslig følelse, mens det glødende interiørlyset skaper en fredfull atmosfære.*

Kjør på din måte

Føl deg tryggere. Kjøreassistanseteknologier gir deg forskjellige nivåer av kontroll. Kjøring på motorveien? Få litt hjelp. Trang plass? La Nissan ARIYA ta over.*

Utforsk så mye du vil. Med en rekkevidde på opptil 500 km er det ingenting som holder deg tilbake. Valgmuligheten mellom batterier på 63 eller 87 kWt samt to- eller firehjulsdrift gir deg rekkevidden du ønsker.*

Uventet glede

Med dobbeltmotorer sørger e-4ORCE firehjulstrekk for en umiddelbar akselerasjon, og leverer opptil 100 % kraft til hjulene. Kraft som gir bedre veigrep uansett vær- og føreforhold, komfort og svingkjøring, mens Nissan e-Pedal gjør alt morsommere.*

e-4ORCE Evolve fra kr. 534.900,-

Kommunisér med en ny verden

Store doble skjermer og kontroller med vibrerende tilbakemelding er bare begynnelsen. Vil du ha favorittappene dine rett foran deg? Sveip. Vil du høre spillelisten din? Bare spør.*

Med Amazone Alexa Auto*** integrert i bilen kan du bruke stemmen til å spille musikk, finne kaffebarer eller til og med styre smarthuset ditt*

SMART RUTEPLANLEGGER: Sett opp en reiserute via vår intelligente ruteplanlegger. Velg mellom ruter med ladestasjoner underveis.*

NISSAN-APP: Hold deg oppdatert med din Nissan ARIYA. Bli kjent med bilen med en eierapp som blir smartere hver dag.*

HELT NYE NISSAN QASHQAI

Elektrifisert med mild hybrid system

Nok en gang ligner den ikke på noe annet

Helt nye Nissan Qashqai har alltid vært ledende på design, og den nye utgaven gir et helt nytt bilde av en SUV med kraftige proporsjoner, brilliant LED-belysning og store 20″ lettmetallfelger. Dessuten vil du med flere farger enn noen annen crossover garantert synes i mengden.

Til og med dens anvendelighet er forførende

Du kan kanskje «flyte» over Nappa-skinnet (1) eller et masserende fører- og passasjersete. La deg fascinere av en redigerbar digital skjerm og avansert tilkobling (5). Og når du ser hvor romslig interiøret er – kan du kanskje synes det er uimotståelig.

QASHQAI PREMIERE EDITION

Premiere Edition består av «cutting edge» design, forbedret samspill mellom glasstak og takrails, og har alt av avanserte teknologier for å avhjelpe fører, inkludert ProPILOT med Navi-Link (1), trådløs Apple CarPlay og en effektiv, responsvillig mild hybrid drivlinje (2).

Qashqai Premiere Edition er full av avanserte teknologier for å beskytte deg under kjøring. Euro NCAP 5-stjerner i kollisjonssikkerhet etter de strenge 2020 kravene, holder deg trygg når du kjører.

PROPILOT MED NAVI-LINK
Lar deg finne din programmerte adresse mye lettere, og hjelper deg å holde bilen sentrert i kjørefilen.

10,8″ HEAD-UP DISPLAY PÅ FRONTRUTEN
Se hva du vl uten å ta øynene vekk fra veien. Du kan også tilpasse Qashqai´s head-up display til å vise hastighet, trafikkskilt, nabvigasjon, infotainment og mer.

12,3″ FULL TFT SKJERM
Qashqai med sin 12,3″ endringsbare skjerm gir deg mange mulige valg og kombinasjoner slik at du ikke mister den. Og du kan ha bekgrunner inspirert av Japansk Kiriko glass, så blir det stylistisk også!

ADAPATIV FJERNLYSASSISTENT
Deler opp fjernlyset i 12 individuelt kontrollerte segmenter, maksimaliserer belysningen av veien foran deg og unngår møtende biler blir blendet av ditt fjernlys.

Premiere Edition sine lettmetallfelger har en brilliant Diamond cut finish og et design som gjør deg stum av beundring. 18″ felgstørrelse reduserer vekt og forbedrer forbruket.

Et elektrisk glasstak lar deg nyte solen, stjernene, eller bare følelsen av en herlig vind. Med standard takrails er det enkelt å få med seg sykler, ski eller annet fritidsutstyr.

Kos deg i de ergonomisk designede setene med optimalisert korsryggstøtte. Legg til et bagasjerom som sluker det meste og alt blir klart: du kan reise komfortabelt hvor som helst med din Nissan Qashqai. 

Smarte krefter for en verden i endring

Opplev kjørespenning som aldri før med to nye drivlinjer. Qashqais nye milde hybrid-drivlinje forbedrer effektiviteten. Qashqai med fremtidig e-POWER-drivlinje (6) kombinerer elektrisk bilteknologi med bekvemmeligheten og kjennskapen til en bensinmotor for å gi øyeblikkelig akselerasjon, uovertruffen mykhet og en hviskende stille kjøretur som i en elbil.

Stemmekontrollert personlig assistent

Amazon Alexa og Google Assistant enheter lar deg samhandle med bilen hjemmefra.

Smart varsling

Få varsler når bilen forlater et geografisk område, overstiger en bestemt hastighet med mer.

Fjernkontrolltjenester

Bruk NissanConnect Services-appen (4) til å fjernlåse eller låse opp dørene, blinke med lysene eller tute med hornet.

Forbedrede kart og sanntidstrafikk

Helt nye Nissan Qashqai lar deg planlegge ruten din med kart fra TomTom, og oppdateres kontinuerlig for å holde deg borte fra køen. (5)

Eksteriørstyling Elegance-pakke

Skap en distinkt look med smakfulle snev av krom.

Tauepakke

Gjør familieeventyret enda bedre. Ta med deg en ATV, campingvogn eller båt i tillegg.

Beskyttelsespakke

Nyt økt komfort samtidig som du beskytter interiøret i din helt nye Nissan Qashqai.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Modell

[1] Seter i delskinn/del-PVC

[2] ProPilot er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

[3] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[4] For å bruke NissanConnect Services må du ha en NissanConnect-brukerkonto og må registrere deg og logge deg inn på NissanConnect med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen NissanConnect, må du ha en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet.

[5] Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).

[6] e-POWER blir tilgjengelig våren 2022

[7] Kunder må ha en Amazon®/ Google™-konto for å bruke denne funksjonen

[8] Head-up-enheten er en praktisk funksjon som viser viktig informasjon i frontruten, slik at du har dem i synsfeltet samtidig som du kan holde full oppmerksomhet på veien.

[9] Apple CarPlay® is a feature provided by Apple Inc. and may be unavailable in certain environments. For reasons beyond Nissan’s control, Apple CarPlay® may be unavailable in your country or may lack certain features. Nissan disclaims responsibility for the unavailability or lack of certain features of Apple CarPlay® in your vehicle.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud.