Den populære pickup’en har gjennomgått en oppdatering som gjør den mer robust og enda bedre å kjøre. 

Nissan Navara er den perfekte arbeidshesten for de som trenger en pålitelig pickup med stor trekkraft og suverene kjøreegenskaper. Modellen ble nylig oppgradert med ny motor og girkasse, ny infotainment samt økt nyttelast. Nå er samme modifisering gjort på AT32-utgaven, som er et samarbeid med offroad-eksperten Artic Trucks.

I tillegg er den tøffe ombygde bilen utstyrt med ny aluminumsbeskyttelse langs hele undersiden. Hjulene har fått nye felger med doble ventiler og hjulbuene er bredere. I tillegg er understellet hevet og oppgradert med blant annet stivere fjæring. Målet har vært å forbedre modellen til å bli mer effektiv og bedre å kjøre uten å gå på kompromiss med de klasseledende offroad-kjøreegenskapene. 

Den nye aluminiumsbeskyttelsen under sikrer undestellet på bilen og nye 32-tommers hjul med doble ventiler bidrar til god fremkommelighet. Doble ventiler forenkler dessuten prosessen med å justere til korrekt dekktrykk om man skifter mellom ulike underlag. Bilstein-understellet er forsterket og for kunder med spesielle behov for maks fremkommelighet uten for allfarvei, så er det også mulig å bestille modellen med elektronisk differensiallås på frontakselen.

Fordelene med vademulighet opp til 80 cm, særegne emblemer, stigtrinn og spesiell front- og hekkbeskyttelse er fortsatt blant særpregene på Navara AT32. Den ekstreme populariteten til modellen gjorde det klart at dette eventyret måtte fortsettes. Nissan Navara AT32 er tilgjengelig i Norge i løpet av vinteren 2020.