100% ELEKTRISK

NISSAN E-NV200 EVALIA

KJØR LENGRE SAMMEN

Fra kr. 352.800,- levert Haugesund

DEN ELEKTRISKE FAMILIEBILEN MED FEM ELLER SYV SETER

Lev et smartere, grønnere og mer bærekraftig liv med Nissan e-NV200 EVALIA – den elektriske flerbruksbilen som elsker byen. Se alle besparelsene og fordelene du får ved å bytte til 100 % elektrisk flerbruksbil og ta en titt på de nye mulighetene og de ulike ladealternativene du får med batterikapasiteten til Nissan e-NV200 EVALIA. Legg til at bilen er romslig, har et allsidig design, spesialfunksjoner og Nissan Intelligent Mobility, og du vil raskt se hvorfor Nissan e-NV200 EVALIA er den ideelle syvseters elbilen for deg og din voksende familie.

Med det nye batteriet på 40 kWt er elektriske Nissan e-NV200 EVALIA med fem eller syv seter et flott valg for enhver voksende familie og en mer bærekraftig livsstil. Gjennomfør alle turene til byen med hele familien på en enkelt lading eller gjør maksimalt ut av lademulighetene dine og få lenger glede av tilkobling, komfort og Nissan Intelligent Mobility – alt helt utslippsfritt og med minimale kostnader for et smartere og grønnere liv.

KJØR HELE VEIEN

REKKEVIDDE OG LADING: ELEKTRISKE NISSAN E-NV200 DEKKER DISTANSEN

Med en rekkevidde på 301 km** ved bykjøring og 200 km** ved kombinert kjøring, sørger den elektriske flerbruksbilen e-NV200 EVALIA for at du kan kjøre lengre enn noen gang på en enkelt lading. Lad opp bilen hjemme eller underveis og få maksimal rekkevidde mens du kjører. Enkel, ren og effektiv – veien til fremtiden starter her.

EN STADIG VOKSENDE INFRASTRUKTUR

FINN DEN NESTE LADESTASJONEN TIL DIN E-NV200 EVALIA UTEN PROBLEMER

Hver dag finnes det nye ladestasjoner langs veien for din elektriske e-NV200 Evalia. Det er over 1 160 hurtigladere i Norge og det kommer stadig flere til. I Europa finnes over 7 500 hurtigladere. Du ser dem på navigasjonsskjermen din. Ta en titt på kartet, kjøp en kaffe og nyt øyeblikket.

LAD OPP BILEN NÅR OG HVOR DET PASSER DEG

LADEMODUSER

Det er tre måter å lade din Nissan e-NV200 Evalia på. Du kan hurtiglade den når du er underveis og oppnå et 80 % ladenivå fra ladevarsel på bare 40-60 minutter. Du kan også lade den opp hjemme ved bruk av veggboksen som tar 7 timer og 30 minutter eller ved bruk av 16 Amp. stikkontakt som tar 21 timer og 30 minutter.