BYD Han 4×4

iF Design Award Winner

Designet er sporty, luksuriøst og dristig fra alle vinkler, noe som sikret seier i designprisen iF Design Award.

Nå kr. 589.000,-

Inkl intro pack og metallic lakk. Kampanjen gjelder lagerbiler

Intro pack inkluderer: Panorama glasstak, Head-up display, V2L-funksjon + kabel, 360graders kamera, Brembo-bremser, Oppvarmet og ventilerte seter foran og bak, Justerbare seter foran og bak, Dyn-audio lydsystem med 12 høyttalere, Napa-skinnseter

Kampanjen gjelder lagerbiler.

INTERIØR

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en 15,6″ hovedskjerm til infotainmentsystemet.

Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen.

 

Panorama soltak

Touchscreen 15,6″

Premium skinnseter

Touchscreen
Midtkonsollen har en 15,6 tommers multimedia-berøringsskjerm for å gjøre kjøringen til en enklere og behagelig opplevelse.

12 høyttalere
Nyt eksepsjonell lydkvalitet fra det verdenskjente Dynaudio – surroundlydsystemet, konstruert og innstilt i Danmark, som kommer fra 12 HiFi-klassehøyttalere.

Atmosfærelys
Atmosfærelysene i bilen endrer farge ved bevegelse.

KRAFT TIL Å IMPONERE
Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 516 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Den elektriske firehjulsdriften fungerer i sanntid, og gir suveren trekkraft under alle værforhold. Len deg tilbake og kjenn adrenalinet kicke inn!

Blade batteri
BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Han leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

SIKKERHET
BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling, skiltgjengkjenning og automatisk nødbrems.

Varmepumpesystem
Et avansert ‘energisparende’ varmepumpesystem er standardutstyr. Systemet er energibesparende og designet for å utnytte energien som blir til overs fra miljøet, drivlinjen, kupeen og til og med batteriene. Dette øker effektiviteten, enten det er oppvarming eller kjøling, noe som sparer mye energi.

REKKEVIDDE OG FORBRUK
BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521 km (WLTP kombinert). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

14 + 5 =